Cocorico6

Cocorico

Cocorico betekent ‘cock-a-doodle-doo’ in het Frans, en de kleurrijke haan (het embleem van Portugal) vertegenwoordigt de liefde voor het leven van dit land. Twee gerestaureerde 18e-eeuwse herenhuizen zijn samengevoegd tot één en het resultaat is een prachtig ingericht pension dat de lange romance tussen Frankrijk en Portugal viert – een thema dat in bijna elk detail terugkomt. Denk aan originele designelementen, waaronder lCocoricookale tegels, hoge plafonds en sierlijk pleisterwerk, extra grote ramen en smeedwerk, met originele accenten, waaronder modern meubilair en Frans antiek. De mengelmoes van culturen zet zich voort in de huisbrasserie; De Parijse chef-kok Flora Mikula bereidt een selectie gerechten, die naar beide keukens verwijzen, met gerechten als gegrilde eend met portsaus en Franse charcuteries, allemaal het best te combineren met Portugese en Franse wijnen. De bar is gevestigd in het restaurant en heeft een tapasmenu en drankjes, waaronder Douro-wijnen en een spritz met witte port in plaats van Aperol. Er is een mooi terras om buiten te dineren op een zwoele zomerdag!

Goed om te weten

Hotel Cocorico ligt op 750 meter van het centrum van Porto en de metro is op 30 meter afstand. Indien u met huurauto bent kunt u gratis parkeren bij het hotel bij de privé parking.

De brasserie van hotel Cocorico is in hetzelfde thema als het hotel, een Franse Bistro. Het serveert Franse gerechten gemaakt met lokale ingrediënten en gecombineerd met uitzonderlijke wijnen uit de Douro-vallei, die het best kunnen worden genoten op het terras van het hotel. Proost!

Logo Lorem ipsum dolor sit amet, consecteturadipiscing elit. posuere varimagna accumsan quam pretiumvel.