Masseria Montenapoleone

Deze masseria is met zorg gerestaureerd tot een stijlvolle authentieke accommodatie en kijkt uit over de omringende landbouwgronden, met in de verte de Adriatische kustlijn. De inrichting is zeer persoonlijk en met unieke authentieke details zoals gewelfde plafonds, terracotta vloeren, openhaarden en handgemaakte meubels. In de tuin zijn talloze fijne hoekjes te vinden, u kunt afkoelen bij het zwembad, relax op één van de zonnebedden en beloon uzelf met een vers geperste fruitsap uit de eigen tuin. Er worden biologische producten verbouwd: amandelbomen en zuidvruchten staan gebroederlijk naast druiven, voor heerlijke lokale wijn en olijfbomen die de lekkerste olijfolie produceren. U zult deze olie ook proeven in de gerechten die in het restaurant worden geserveerd. Elke ochtend wacht een ontbijtbuffet met vers gebakken taarten, brood, lekkere kazen en vleeswaren uit de omgeving, vers fruit en zelf gemaakte jam.

Goed om te weten

De Vlaamse oorsprong van de familie Monteneve en de vele jaren die zij in Zuid-Frankrijk hebben gewoond heeft bijgedragen aan de smaak en inrichting van deze sfeervolle Masseria. Het is een  biologische boerderij die fruit, groenten, extra vergine olijfolie en wijn produceert.
Wijnproeven, kooklessen, diner onder de sterrenhemel of een fietstocht tussen de olijfbomen met een kaasproeverij. Alles draait hier om genieten!

Logo Lorem ipsum dolor sit amet, consecteturadipiscing elit. posuere varimagna accumsan quam pretiumvel.