Dolce Deluxe Travel

Dolce Deluxe Travel is een samensmelting van Africa Feeling en Latin Travel.
Wij zijn Mirjam Bruinvelds (Africa Feeling) en Mariska van Vliet (Latin Travel) en hebben besloten om onze krachten te bundelen in een nieuwe reisorganisatie Dolce Deluxe Travel. Buiten onze liefde voor Afrika en Latijns-Amerika zijn we altijd al dol geweest op de heerlijkheden van Zuid-Europa. Het genieten van het leven onder de Italiaanse of Portugese zon, het fantastische eten met heerlijke wijnen, het samen zijn met iedereen die ons lief is. Dat maakt dat wij Zuid- Europa jaren geleden in ons hart hebben gesloten. Het was dan ook een logische stap om onze ervaring en liefde om te zetten in een prachtig maatwerk product met bijzondere reizen naar de meer onontdekte plekken in het zuiden van ons eigen continent.

Bent u ook op zoek naar de ‘zoete’ dingen in het leven op mooie plekken in Zuid-Europa?
Bijzondere accommodaties, lekker eten, fraaie locaties, leuke activiteiten en persoonlijke service zijn dé kenmerken van een maatwerkreis van Dolce Deluxe Travel.

Onze bestemmingen: Midden- en Noord-Portugal, Azoren en Madeira, Zuid-Italië, Sicilië en Baskenland.

Een greep uit ons aanbod vindt u op deze website maar alle reizen zijn volledig aan te passen aan uw persoonlijke wensen en budget.
De specialisten van Dolce Deluxe Travel zijn gepassioneerd in wat zij doen en hebben oog voor detail. Iedere reis wordt samen met u aan de hand van uw wensen, voorkeuren en vanzelfsprekend uw budget samengesteld. Denkt u eens aan de onbekende eilandengroep Azoren in combinatie met een bruisende stad als Lissabon. Of wat denkt u van een gastronomische reis door Sicilië of Baskenland. Het zijn slechts enkele voorbeelden voor een reis om nooit te vergeten!

Wij verwelkomen u graag bij Dolce Deluxe Travel en zullen voor u op zoek gaan naar de ‘zoete’ dingen van het leven.

Mirjam Bruinvelds en Mariska van Vliet

Africa Feeling is gespecialiseerd in reizen op maat naar Zuidelijk en Oost-Afrika. Het Africa Feeling team heeft naast een uitgebreide kennis en reiservaring en grote passie voor Afrika. Wij helpen u al bijna 15 jaar graag met het samenstellen van uw droomreis naar dit bijzondere continent. Betrouwbare partners ter plaatse, een snelle en persoonlijke service is wat u van Africa Feeling mag verwachten. Van self-drives, speciale familiereizen, romantische huwelijksreizen, bijzondere fly-in safari’s, luxe treinreizen of combinaties met heerlijke strandverlengingen op de eilanden in de Indische Oceaan (Zanzibar, Mauritius en Seychellen). Africa Feeling is een reisorganisatie met gevoel voor Afrika en gevoel voor uw specifieke wensen met uiteraard aandacht voor uw budget. 
Get the Africa Feeling!

Ook benieuwd naar reizen in Afrika?

Latin Travel verzorgt maatwerkreizen naar (en door) Latijns-Amerika. Dit veelzijdige continent waar je nooit op uitgekeken raakt, heeft werkelijk alle ingrediënten in huis op het gebied van natuur, cultuur, avontuur, historie en culinair. Latin Travel is dé plek waar liefde voor Latijns-Amerika, reiservaring en organisatiekunde samenkomen. Ieder van ons staat bekend om het hebben van een brede kennis van rondreizen, accommodaties, speciale trips en verrassende ideeën. Samen met onze lokale contacten schakelen wij snel en onze service is altijd warm en persoonlijk. Het is deze combinatie van factoren die aan de basis staat voor een onvergetelijke levenservaring. Wij helpen u graag bij het samenstellen van uw droomreis die al uw wensen overtreft en toch voldoet aan het budget.

Of benieuwd naar reizen in Latijns-Amerika?

Logo Lorem ipsum dolor sit amet, consecteturadipiscing elit. posuere varimagna accumsan quam pretiumvel.